Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να κάνετε Jailbreak στο ios 10.2 χωρίς υπολογιστή και χωρίς να δημιουργήσετε πιστοποιητικό δικό σας

Για το πως κάνουμε jailabreak στο ios 10.2 έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και ήδη έχω ανεβάσει και τον σχετικό οδηγό στην ενότητα "Jailbreak" που όπως όλοι γνωρίζετε χρειάζεται να έχετε ένα υπολογιστή και το εργαλείο cydiaipmactor για να εγκαταστήσετε το Yalu και να δημιουργήσετε το πιστοποιητικό του.

Όμως τώρα μπορείτε ακόμη και αν δεν έχετε όλα αυτά να κάνετε jailbreak απευθείας από την συσκευή σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Apple ID σας για το πιστοποιητικό και χωρίς ένα υπολογιστή.
Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι νέο αφού δημιουργώντας ένα πιστοποιητικό μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή IPA στην συσκευή μας αλλά σίγουρα θα απαλλάξει τους περισσότερους που ανανεώνουν το πιστοποιητικό κάθε 7 ημερες κάνοντας το απευθείας από την συσκευή τους.
Ο δημιουργός του ο Ιταλός qwertyoruiop έχει ενημερωθεί για το θέμα και εφιστά την προσοχή καθώς όπως λέει οποιοδήποτε αρχείο IPA εκτός από το δικό του μπορεί να είναι επικίνδυνο για την συσκευή.

Για να κάνετε jailbreak απευθείας από την συσκευή απλά ανοίγετε το Safari και κατεβάστε τη εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ.
Τώρα ενεργοποιήστε το πιστοποιητικό στην συσκευή σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το jailbreak.
Ο Αντώνης στο κανάλι του Greek Ios Hack δημιούργησε ένα πολύ κατατοπιστικό video με την διαδικασία όπου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω.
Σχόλια

 1. Σε iPhone 6 Plus που έχει jailbreak 8.1.2 μπορεί να γίνει jailbreak σε 10.2 με τον παραπάνω τρόπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OK ευχαριστώ. Δεν υπάρχει τρόπος δηλαδή να πάω σε κάποια μεγαλύτερη έκδοση με jailbreak? Θα πρέπει να περιμένω να βγει jailbreak σε κάποια έκδοση μεγαλύτερη του 10.2?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπέρα. Αυτός ο σύνδεσμος pgyer.com όταν πάω να τον ανοίξω γράφει ότι δεν λειτουργεί . Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα Γιώργο. Σε παρακαλώ απάντησε μου στην προηγούμενη μου ερώτηση.. ευχαριστώ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. το μπλόκαραν και θέλει υπολογιστή πλέον δεν υπάρχει τρόπος από safari με αυτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καλημερα... γιωργο μπορεις σε παρααλω να μου δωσεις εναν συνδεσμο και οδηγιες για jailbreak σε iphone 7 στην 10.1.1 ??? ευχαριστω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. https://argonaytis-iphone.blogspot.com/2016/12/jailbreak-ios-1011011-yalu.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη