Πως να κάνετε jailbreak στο ios 10.2 με το Yalu

7
Ο Luca Todesco μετά την πίεση που δέχτηκε αποφάσισε τελικά να κυκλοφορήσει το εργαλείο του jailbreak στο ios 10.2 και αυτό με την μορφή εφαρμογής.

Το νέο εργαλείο βρίσκετε σε στάδιο beta όπως και το προηγούμενο και υποστηρίζει μόνο τις συσκευές iPhone 5S iPhone6 iPhone 6S iPhone 6S, 6S Plus, iPhone SE και iPad Pro στο ios 10.0, 10.1 και 10.2.

Για να εκτελέσετε το jailbreak αν έχετε τις προϋποθέσεις θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο IPA από εδώ και το Cydia impactor από εδώ

Βημα 1
Εγκαταστήστε το Cydia Impactor στον υπολογιστή σας.Το Cydia Impactor είναι διαθέσιμο για MacOS  Windows και Linux 23/64 bit.
Πληροφορίες: εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί τα Windows, τρέξτε το Cydia Impactor ως διαχειριστής, επειδή το σύστημα drag / drop δεν λειτουργεί πλέον.

Μόλις εγκατασταθεί το Cydia ipmactor, ξεκινήστε το στον υπολογιστή σας σύροντας επάνω του το αρχείο IPA που κατεβάσετε νωρίτερα :

Τώρα εισάγετε το email που χρησιμοποιείτε για το λογαριασμό σας στο App Store και κάντε κλικ στο "OK" και εισάγετε και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας:
Τώρα το Cydia Impactor εγκαθιστά την εφαρμογή στην συσκευή σας που έχετε συνδεμένη με τον υπολογιστή.Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα δείτε στην συσκευή σας την εφαρμογή Yalu102 όπου θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και να επαληθεύσετε το πιστοποιητικό που θα βρείτε.

Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Yalu που τρέχει κανονικά και πατήστε το go αγνοώντας το μήνυμα που θα εμφανιστεί.

Αν σας εμφανιστεί το μήνυμα πως απέτυχε πατήστε επανειλημμένα μέχρι η οθόνη σας να γίνει μαύρη και να επανακινήσει η συσκευή σας.


Μόλις ανοίξει η συσκευή και την ξεκλειδώσετε θα πρέπει να δείτε εγκατεστημένο το Cydia αλλιώς επαναλάβατε την διαδικασία που είπαμε πιο πάνω πατώντας το go.
Τώρα ανοίξτε κανονικά το Cydia και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ios 10.2.




Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Αυτή τη διαδικασία Γιώργο θα πρέπει να την κάνουμε κάθε φορά ανα 7 ημέρες, ή δεν λήγει το πιστοποιητικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς αν δεν είσαι προγραμματιστής και αυτό λήγει κάθε 7 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. #DrGreem ....δεν αναφέρεται κάπου ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε όλες τις συσκευές που έχουν ios 10.2 εκτός του iphone 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !