Το youtube δεν συνιστά το iPhone Χ για να βλέπετε video

0
Κατά τη χθεσινή παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 9, πολλοί θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι η συσκευή έλαβε τη πιστοποίηση επιγραφής του YouTube "Signature". Αποδεικνύεται έτσι ότι η υπηρεσία των βιντεοκλίπ έχει δημιουργήσει τη δική της λίστα των συνιστώμενων gadgets.
Ο αριθμός των επιλεγμένων συσκευών από το YouTube είναι smartphones που μπορούν να λειτουργούν με πανοραμικές λήψεις, να υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό καρέ, να παίζουν βίντεο 4K και να είναι συμβατά με την τελευταία γενιά κωδικοποιητών.

Η Google ισχυρίζεται ότι μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών υπηρεσιών συνεργάζεται με κατασκευαστές κινητών συσκευών για τη βελτίωση των δυνατοτήτων αναπαραγωγής βίντεο.

Αυτή τη στιγμή στη συνιστώμενη λίστα υπάρχουν 18 gadgets. Εκτός από το Samsung Galaxy Note 9, συμπεριλάμβανε επίσης και το Google Pixel 2 XL, το OnePlus 6 HTC και το U12 Plus. Ωστόσο ανάμεσα, δεν υπάρχουν μοντέλα των iPhone μεταξύ των συσκευών "υπογραφής" του YouTube.

Ίσως, τα smartphones της Apple δεν έλαβαν συστάσεις επειδή το YouTube ανήκει στην Google, η οποία με τη σειρά της υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα των Android που ανταγωνίζεται το iOS. Ο επίσημος λόγος όμως μπορεί να είναι ότι το iPhone δεν υποστηρίζει τον κωδικοποιητή βίντεο VP9, ​​που αναπτύχθηκε από την Google, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Safari να μην μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο σε 4K.

Είναι απίθανο η πιστοποίηση YouTube να επηρεάσει την απόφαση κάποιου να αγοράσει ένα smartphone, αλλά σύντομα αυτή η ετικέτα θα εμφανιστεί αναμφισβήτητα στα υλικά μάρκετινγκ επιλεγμένων κατασκευαστών.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Apple θα αναγκαστεί να ακολουθήσει την εξέλιξη των κατασκευαστών η θα χαράξει δικό της δρόμο, κάτι δύσκολο όμως αφού το youtube έχει δισεκατομμύρια χρήστες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !