Προλάβετε το κορυφαίο ρολόι της Xiaomi σε καταπληκτική τιμή

0
Αυτό το ρολόι έχει οθόνη με επικάλυψη από 2.5D γυαλί, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, έχει ενισχυμένο δερμάτινο λουράκι και πιο premium χαρακτηριστικά από το παλιό. Έχει τρία φυσικά πλήκτρα για να αλληλεπιδρά με το λειτουργικό σύστημα, κάτι που έχουμε δει και σε άλλες εκδόσεις του ρολογιού.
Ανανεωμένο τόσο σε design , όσο και σε χαρακτηριστικά, τα βάζει εύκολα με πολύ πιο ακριβά ρολόγια που βρίσκονται στην αγορά. Ας δούμε αναλυτικά τι μπορεί να μας προσφέρει το συγκεκριμένο smartwatch.
Διπυρηνος επεξεργαστής 1.1Ghz και 512MB RAM εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη λειτουργία. Η μπαταρία είναι 290mAh που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να δώσει 5 εώς 11 μέρες λειτουργίας. Εξοπλισμένο επίσης με Wi-Fi, Bluetooth, 4GB μνήμη για μουσική και αρχεία, εννοείται με GPS και GLONASS και σαρωτή καρδιακών παλμών!
Είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 50 μέτρα και έχει μια νέα λειτουργία που αναγνωρίζει πού κολυμπάμε, αν είμαστε δηλαδή σε πισίνα ή στη θάλασσα. Η Xiaomi γνωρίζει ότι ανταγωνιστές όπως η Samsung ή η Fitbit έχουν ήδη ενσωματώσει τις λειτουργίες κολύμβησης ( κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανένα AppleWatch) και δεν θέλει να μείνει πίσω. Μπορεί να καταγράψει μέχρι και 11 είδη αθλημάτων, όπως κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία ή πεζοπορία.

Η οθόνη έχει ικανοποιητικότατη φωτεινώτητα και οποία προστατεύεται με gorilla glass. Επίσης το bezel είναι φτιαγμένο απο κεραμικό υλικό για premium αίσθηση αλλά και ανθεκτικότητα.Εννοείται φυσικά ότι όταν έχετε συνδέση το ρολόι με το κινητό μπορείτε να βλέπετε τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις στην οθόνη του κινητού χωρίς να πρέπει να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.
Επίσης στις αρχικές οθόνες θα βρείτε:

Πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 5 μέρες
Μέτρηση καρδιακών παλμών
Μουσική ( θα χρειαστείτε ασύρματα Bluetooth ακουστικά)
Ξυπνητήρι
Πυξίδα
Χρονόμετρο
Πληροφορίες για τον ύπνο σας
Συμβουλές γυμναστικής

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο κορυφαίο ρολόι που λειτουργεί τόσο σε Android αλλά και IOS θα βρείτε αν το κάνετε δικό σας εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία της έκπτωσης στα 170 ευρώ (όταν τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού έχουν 250-350) στο κατάστημα GearBest εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !