Samsung Galaxy Note 9 εναντίον iPhone X με νικητή το δεύτερο

0
Ένα συγκριτικό τεστ  σήμερα μετά και την παρουσίαση του Νote 9 εχθές, ενάντια στο iphone Χ ένα κινητό του περασμένου χρόνου είναι κάτι το αναπόφευκτο....

Εμφάνιση
H καινοτομία των Κορεατών εγκατέστησε οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών με στρογγυλεμένες άκρες και ανάλυση 2960 έως 1440 pixel.
Το iPhone X έχει μια οθόνη OLED 5,8 ιντσών από την ίδια Samsung με ανάλυση 2436 στα 1125.
Εδώ η νίκη είναι σίγουρα για τη Samsung.

Κάμερα
Στο πίσω μέρος του Galaxy Note 9 υπάρχουν δύο κάμερες 12-megapixel με διάφραγμα, που αλλάζουν το μέγεθος ανάλογα με τον φωτισμό. Σταθεροποίηση, και γρήγορη εστίαση.Στο iPhone X,υπάρχουν τα ίδια με δύο μονάδες 12-megapixel, αλλά χωρίς το φυσικό κλείστρο του διαφράγματος. Και τα δύο smartphones υπολείπονται των Pixel 2 και του Huawei P20 Pro καθώς φωτογραφίζουν άσχημα σε λειτουργία πορτρέτου και στο σκοτάδι.

Βιομετρικοί αισθητήρες
Το Galaxy Note 9 χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μεθόδων για να ξεκλειδώσει και να πιστοποιήσει τη συσκευή. Κωδικός πρόσβασης, εικόνα, σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και ιδιόκτητο σύστημα αναγνώρισης προσώπου. Προφανώς, το ίδιο όπως στο Galaxy S9. Πρόκειται για ένα συνδυασμένο σύστημα, ένα πρόσωπο σάρωσης και αμφιβληστροειδή των οφθαλμών, ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου όπου χρησιμοποιείται η συσκευή. Μια πολύπλοκη, ασταθής λύση που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τον ιδιοκτήτη της συσκευής.Στο iPhone X υπάρχει μόνο αναγνωριστικό προσώπου, το οποίο λύνει όλα τα προβλήματα. Ασφαλής, γρήγορη και βολική.

Μπαταρία
Από τη σκηνή όπου διεξήχθη η διάσκεψη της Samsung, οι εκπρόσωποι της εταιρίας καυχιόταν ότι είχαν μια τεράστια μπαταρία 4000 mAh.Το iPhone X διαθέτει μπαταρία 2716 mAh που δεν είναι η καλύτερη επιλογή της Apple αλλά οι χρήστες καταφέρνουν να επιβιώσουν μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα χωρίς προβλήματα λόγω του ισορροπημένου λογισμικού.

Μνήμη
Μια άλλη εντυπωσιακή παράμετρος, που εκφράζεται από τη σκηνή της Samsung! Το Galaxy Note 9 είναι εξοπλισμένο με 128 ή 512 GB μνήμης, καθώς υποστηρίζει και κάρτες μνήμης έως και 512 GB. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει ένα smartphone με μονάδα flash για 1 TB. Με ένα τέτοιο μέγεθος, μπορείτε να ξεχάσετε για πάντα το σύννεφο.

Το iPhone X φαίνεται αστείο εδώ. 64 GB ελάχιστο, και μέγιστο στα 256 GB. Οι κάρτες μνήμης δεν υποστηρίζονται. Εδώ η Samsung ξανά κερδίζει με σιγουριά. Περιμένουμε το iPhone X Plus με μνήμη 512 GB.

Κόστος
Εδώ η Samsung έχασε με διαφορα από την Apple αφού η μεγάλη της συσκευή (512ΜΒ) ξεπέρασε τα 1200 δολάρια και για να κερδίσει τις εντυπώσεις ίσως μαζί να δίνει και κάποιο δώρο όπως έκανε και παλιότερα

Καινοτομίες...Note
1)Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Galaxy Note είναι η γραφίδα. Ίσως αυτό να είναι το μοναδικό smartphone στο οποίο εξακολουθεί να υπάρχει  και είναι κάτι το δροσερό. Για όσους γράφουν πολλά  είναι πραγματικά ένα πλεονέκτημα. Φέτος έγινε ακόμα πιο λειτουργικό. Τώρα συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και κάποιες άλλες λειτουργίες.

2)Επίσης διατηρήθηκε υποδοχή 3,5 mm για ακουστικά. Ναι, αυτό είναι ένα αποκλειστικό τσιπ, αφού σχεδόν όλα τα flagships έχουν ήδη ξεφορτωθεί αυτό την επιλογή.

3)Η πλατφόρμα DeX υποστηρίζεται για τη σύνδεση ενός smartphone σε ένα ειδικό σταθμό σύνδεσης που την μετατρέπει σε έναν πλήρη υπολογιστή

Τέλος το iphone μπορεί να μην έχει επάνω του όλη θα νέα τεχνολογία αλώστε πρόκειται για μια περσινή συσκευή, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του ακόμη και από τον ανταγωνισμό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για ένα χρήστη που δεν έχει τεράστιες απαιτήσεις από αυτό, με μεγαλύτερο πλεονέκτημα το λειτουργικό του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !