Πώς να κάνετε λήψη όλων των φωτογραφιών και βίντεο από τον λογαριασμό σας στο Instagram

0
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram; Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο του Instagram μαζί με εικόνες και ταινίες από τις ιστορίες σας, καθώς και άμεσα μηνύματα, δεδομένα και μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχόλια, πληροφορίες προφίλ και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας Instagram.
Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τον τρόπο λήψης όλων των φωτογραφιών και βίντεο από έναν λογαριασμό Instagram σε οποιοδήποτε υπολογιστή Mac ή Windows.
Πρόκειται για μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων που μπορεί να διαρκέσει λίγο για να ολοκληρωθεί για διάφορους λόγους.

Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.instagram.com/download/request/ και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Instagram
Στο παράθυρο διαλόγου "Αποκτήστε ένα αντίγραφο από αυτά που έχετε μοιραστεί στην οθόνη του Instagram", πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης Instagram και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Αίτημα δεδομένων"
Αφού αναφέρει "Λήψη ζητούμενου", θα τεθείτε σε ουρά για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλα δεδομένα του Instagram και αυτό μπορεί να διαρκέσει ακόμη και για λίγες μέρες
Όταν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Instagram με θέμα "Τα δεδομένα Instagram" σας, είστε έτοιμοι να κατεβάσετε τα βίντεο και τα δεδομένα προφίλ των φωτογραφιών Instagram, ανοίξτε το email και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί "Λήψη δεδομένων"
Πραγματοποιήστε ξανά σύνδεση στο Instagram μέσω του συνδέσμου λήψης και κάντε κλικ στο "Λήψη δεδομένων", μπορεί να χωριστεί σε πολλαπλά τμήματα, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε κλικ σε πολλαπλούς συνδέσμους "Λήψη δεδομένων" που φέρουν το Μέρος 1, Μέρος 2, Μέρος 3, 4, κλπ.
Αυτό είναι! Τα αρχεία που έχετε κατεβάσει μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα, ώστε να θέλετε να είστε σίγουροι ότι διαθέτετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο και θα θέλετε επίσης να αποσυμπιέσετε τα αρχεία αρχείων για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο Instagram που έχετε λάβει.
Αυτή είναι η επίσημη μέθοδος και μπορείτε να την κάνετε στον υπολογιστή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !