Η οθόνη του iPhone Χ και το σοβαρό πρόβλημα που εξόργισε τους χρήστες

0
Το iPhone X είναι καλό σχεδόν σε όλα τόσο στην ταχύτητα αναγνώρισης του χρήστη, όσο και την απόδοση, και η αυτονομία των μπαταριών αλλά και τις χειρονομίες ελέγχου. Αλλά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ενοχλεί τρομερά τους νέους ιδιοκτήτες και είναι η οθόνη.
Το φημισμένο γυαλί gorila το γυαλί που προστατεύει την οθόνη OLED μπορεί να είναι ανθεκτικό στις κρούσεις, αλλά εντελώς ακατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης οι κάτοχοι παρατήρησαν εξοργισμένοι πως σε όλες τις συσκευές υπάρχουν αμέτρητες γρατσουνιές ακόμη και να το προσέχετε και να έχει επαφή μόνο με τα δάχτυλα σάς.

Ένας φίλος που αγόρασε ένα iphone "δέκα" λιγότερο από ένα μήνα πριν, παραπονιέται ότι το μπροστινό τζάμι είναι γδαρμένο κυριολεκτικά από τα πάντα. Ίσως ακόμη και από την αφή των δακτύλων του.

Στην αρχή δεν το παρατήρησε και φορούσε στο smartphone θήκη ως συνήθως. Αλλά τυχαία στο δωμάτιο του με ένα πολύ λαμπερό φως, κοίταξε την οθόνη του gadget και έμεινε έκπληκτος από τις γρατσουνιές.

Για λόγους σύγκρισης, η οθόνη του iPhone 7, η οποία ήταν το 50% του χρόνου σε μια τσέπη με κλειδιά,δεν είχε αποκτήσει παρόμοιες ζημιές.
Αντίθετα η πίσω πλευρά του iPhone Χ δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και δεν υπάρχουν παράπονα απο τους χρήστες.
Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η θέση της Apple τώρα που το πρόβλημα πήρε διαστάσεις.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !