Η Huawei ξεπέρασε την Apple και έγινε ο δεύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο

0
Στις 31 Ιουλίου 2018 δηλαδή εχθές μια έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο παρουσιάστηκε όχι μόνο από την Apple, αλλά και από την Huawei. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει 342 εκατομμύρια smartphones, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων IDC.
Οι ειδικοί της IDC σημειώνουν ότι η πτώση των πωλήσεων αυτού του τριμήνου είναι χαρακτηριστική για ολόκληρη την κινητή βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η ισχυρότερη μείωση των εσόδων στην ιστορία της βιομηχανίας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της προηγούμενης περιόδου αναφοράς είναι ότι η Huawei υπερέβη την Apple με τον αριθμό των πωληθέντων smartphones και έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο. Κατάφερε να αποστείλει 54,2 εκατομμύρια συσκευές, οι οποίες είναι κατά 15,8% περισσότερες από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Για λόγους σύγκρισης, η Apple πώλησε μόνο 41,3 εκατομμύρια συσκευές, οι οποίες αύξησαν το μερίδιο αγοράς της εταιρείας από 11,8% το προηγούμενο τρίμηνο σε 12,1%.

Η Apple κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά τον αριθμό των smartphones που πωλήθηκαν από το δεύτερο τρίμηνο του 2010. Η εταιρεία του Tim Cook ήταν πάντα η πρώτη ή η δεύτερη στην κατάταξη. Η αύξηση της ζήτησης για τηλέφωνα Huawei διέκοψε αυτήν την παράδοση, αλλά οι αναλυτές πιστεύουν ότι μια τέτοια ισορροπία ισχύος δεν θα διαρκέσει πολύ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !