Στο Gmail, έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τα απεσταλμένα μηνύματα

0
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η λειτουργία της ακύρωσης των απεσταλμένων μηνυμάτων στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης του Gmail συνοδεύτηκε από αδέξια τυπογραφικά λάθη και άλλες αδυναμίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Τώρα αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στην επίσημη έκδοση για κινητά της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google.

Το χαρακτηριστικό ξεκίνησε ως πείραμα απο το Google Labs προτού μπουν στο επίσημο κατάλογο αλλαγών του Gmail το 2015. Αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο για προγραμματιστές, τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να ακυρώσει τα απεσταλμένα μηνύματα.

Η αρχή της λειτουργίας είναι η προσωρινή καθυστέρηση των απεσταλμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε ο χρήστης να τα ακυρώσει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.
Αυτή η λειτουργία ήταν ήδη στην εφαρμογή και στα "Εισερχόμενα" από το Google σε iOS και Android, αλλά δεν ήταν στην επίσημη σελίδα του Gmail.

Η δημοσίευση για το θέμα στη σελίδα του Android Police σημειώνει ότι αυτό μπορεί να είναι μια ενημέρωση στο διακομιστή Google και επομένως να μην εμφανίζεται στη λίστα των αλλαγών στους χρήστες τις αλληλογραφίας στο Play Store. Για να λειτουργήσει σωστά η λειτουργία αναίρεσης, συνιστάται να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Gmail ακόμα και αν χρησιμοποιείται τη τελευταία έκδοση στο 8.7.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !