Πως θα εξοικονομήσετε διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας χωρίς να χάσετε την ποιότητα των εικόνων

0
Με τις κάμερες στα smartphone να γίνονται ολοένα και πιο ισχυρές, οι φωτογραφίες και τα βίντεο καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο. Ξεκινώντας με το iOS 11, η Apple έφερε μια νέα επιλογή για τη συμπίεση εικόνων και βίντεο. Η μορφή ονομάζεται HEIF, η οποία αντιπροσωπεύει τη μορφή εικόνας υψηλής απόδοσης. Όπως αποδεικνύεται, η τεχνολογία συμπίεσης έχει βελτιωθεί από τότε που η JPEG εισήχθη για πρώτη φορά το 1992. Το HEIF επιτρέπει φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας και με πολύ μικρότερο χώρο. Ωστόσο, πριν από το iOS 11, τα iPhones ήταν σε τυπική μορφή JPEG οι εικόνες. Τα στιγμιότυπα οθόνης δεν αποθηκεύονται επίσης στο HEIF, αλλά στο PNG. Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για να ελευθερώσετε χώρο στη συσκευή σας, το Half είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

Τι κάνει όμως η εφαρμογή αυτή πάμε να δούμε. Μετατρέπει τις εικόνες σας απο JPEG σε μορφή HEIF. Η εφαρμογή διαφημίζει ότι μπορεί να έχει το μισό μέγεθος των φωτογραφιών σας, εξ ου και το όνομα της. Μετά την επιλογή της φωτογραφίας που θέλετε να μετατρέψετε, πατήστε απλά το κουμπί "Half It!" Στο κάτω μέρος. Η εφαρμογή θα σας πει πόσος χώρος θα εξοικονομήσετε μετατρέποντας την εικόνα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αντικαταστήσετε το αρχείο JPEG με το αρχείο HEIF. Αν για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσετε ότι θέλετε το JPEG πίσω, μπορείτε να πάρετε το αρχείο πίσω πηγαίνοντας στον πρόσφατα διαγραμμένο φάκελο στην εφαρμογή Φωτογραφίες.
Η εφαρμογή είναι ελεύθερη για λήψη, αν και υπάρχουν μερικές αγορές εντός της εφαρμογής που μπορείτε να αγοράσετε, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.
Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο με τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να κατεβάσετε την Half δωρεάν από το App Store εδώ.





https://itunes.apple.com/gr/app/half-cut-media-storage-in/id1288721004



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !