Apple Store εκκενώθηκε μετά την έκρηξη σε εκθεσιακό iPad

0
Στο Άμστερνταμ, ένα από τα επώνυμα καταστήματα της Apple ένα iPad που χρησιμοποιούταν για έκθεση υπερθερμάνθηκε και εξερράγη προκαλώντας πανικό όταν εκκενώθηκε το κατάστημα από το πλήθος λόγο του καπνού που γέμισε το κατάστημα.

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη το Σάββατο στις 14:20 τοπική ώρα στο Άμστερνταμ αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρή πυρκαγιά, και το περιστατικό τακτοποίησε γρήγορα το προσωπικό πυρασφάλειας όπου τοποθέτησαν το iPad γρήγορα σε ένα δοχείο με άμμο.
Παρά το γεγονός ότι το κατάστημα δεν πυρπολήθηκε, τρεις επισκέπτες υπέφεραν από το καπνό με μικρά προβλήματα στους πνεύμονες. Προφανώς, κατά τη στιγμή της έκρηξης, ήταν κοντά στη συσκευή, και εισέπνευσαν δηλητηριώδη καπνό από την αναφλεγόμενη μπαταρία.

Η Apple θα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό ώστε να βρεθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που αν και μεμονωμένο περιστατικό είναι μια άσχημη εικόνα για τους πελάτες που βρέθηκαν εκεί χαρούμενοι να κάνουν μια συσκευή της Apple δικιά τους και είδαν αυτό το αποτέλεσμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !