Η Apple προβλέπετε να αποκαλύψει τα νέα της iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου

0
Η Apple ενδέχεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, αναφέρει σήμερα η σελίδα η CNET. Ο ιστότοπος εξέτασε τα δεδομένα του ιστορικού γεγονότος για να παρουσιάσει την πιο λογική ημερομηνία.

Για τα τελευταία έξι χρόνια, η Apple παρουσίαζει τα νέα iPhones της την πρώτη εβδομάδα μέχρι δύο Σεπτεμβρίου, είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι πιθανές ημερομηνίες 2018 είναι: 4 Σεπτεμβρίου, 5, 11 και 12. Παλαιότερα, εάν η εργάσιμη μέρα πέσει την πέμπτη ή αργότερα, η Apple θα ανακοίνωνε το iPhone την επόμενη Τετάρτη.

Για το 2018, η εργάσιμη μέρα πέφτει τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου. Έτσι, εάν η Apple ακολουθήσει το πρόσφατο πρότυπο της, η εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα iPhones την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη: 11 Σεπτεμβρίου και 12 Σεπτεμβρίου. αλλά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας που κυκλοφορούν στο κατάστημα, οι οποίες είναι συνήθως μια εβδομάδα και μισή, αφού η Apple κάνει τις ανακοινώσεις της (εκτός από ειδικά iPhones όπως το iPhone X και το iPhone SE).

Από την Τρίτη που είναι η 11η Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό η Apple να επιλέξει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου για την εκδήλωση iPhone της. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα iPhones, όπως ένα νέο iPhone OLED 5,8 ιντσών, ένα iPhone LCD 6,1 ιντσών και ένα iPhone OLED 6,5 ιντσών .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !