To Google Street View είναι πλέον προσαρμοσμένo για το iPhone X

0
Η Google σιγά σιγά αλλά σταθερά προσαρμόζει τις υπηρεσίες της στο iPhone X. Τώρα το Google Street View θα λειτουργήσει σωστά και στη ναυαρχίδα της Apple αναφέρεται απο το 9to5Mac.
Από την κυκλοφορία του iPhone X έχει περάσει πολύς καιρός. Η Apple προετοιμάζεται ήδη για την φθινοπωρινή παρουσίαση, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστούν τρία μοντέλα, τα οποία είναι η λογική συνέχεια της ναυαρχίδας του 2017. Φαίνεται ότι η Google παραιτήθηκε τελικά από τη δημοτικότητα των smartphones με προεξοχές κάτω από τις μπροστινές κάμερες και κυκλοφόρησε μια πολυαναμενόμενη ενημέρωση που λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του iPhone X.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής του iOS Google Street View 2.13.3 πρόσθεσε υποστήριξη και για το iPhone X. Τώρα η διεπαφή του προγράμματος δεν είναι πλέον πλαισιωμένη από μαύρες λωρίδες στα πλάγια. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα μπορούν να προβάλλουν εικόνες, εκμεταλλευόμενοι όλα τα πλεονεκτήματα μιας οθόνης OLED 5,8 ιντσών.

Επιπλέον, μια νέα ενημερωμένη έκδοση επεξεργάζεται καλύτερα πανοράματα, ώστε να μπορείτε να δείτε "αυτήν ή εκείνη" την τοποθεσία από όλες τις πλευρές.

Η εφαρμογή μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το App Store.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !