Πώς θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το SemiRestore11 / Rollectra!Διαγραφή Electra Jailbreak!Παραμονή στο ίδιο Ios

0
Αν θέλετε να απεγκαταστήσετε πλήρως το jailbreak από την συσκευή σας,μπορείτε να το κάνετε κατεβάζοντας απο το cydia το βοηθητικό πρόγραμμα semirestore11/rollectra.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να βγάλετε το jailbreak και να επαναφέρετε την συσκεή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ΧΩΡΙΣ να χάσετε το ios που έχετε.Το Rollectra είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν το jailbreak από τις συσκευές χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρουν το ios και να χάσουν ξανά την πιθανότητα για ένα νέο jailbreak.

Αφού εγκαταστήσετε το ρεπό http://repo.packix.com , το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα.Θα δείτε το εικονίδιο στην επιφάνεια του κινητού σας και ανοίγοντάς το,τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.

Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε το Rollectra και η συσκευή σας κολλήσει στο "μήλο",κρατήστε πατημένο το power και το home button για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να κάνει restart η συσκευή σας.Όταν ξανά δείτε το "μήλο" αφήστε τα κουμπιά που πατούσατε για να συνεχιστεί η διαδικασία.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες την διαδιακασία.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !