Η Samsung μπορεί να είναι ταχύτερη από το iPhone για πρώτη φορά

0
Το Insider Ice Universe μίλησε λεπτομερώς για τον νέο επεξεργαστή Exynos, ο οποίος θα εγκατασταθεί στο Samsung Galaxy S10, αναφέρει σήμερα το BGR.

Σύμφωνα με το Ice Universe, το Samsung Galaxy S10 θα περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Exynos 9820 - τον διάδοχο του Exynos 9810, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Samsung Galaxy S9. Για τα γραφικά θα συναντήσει το τσιπ Mali-G76.

Το Exynos 9820 είναι ένας επεξεργαστής οκτώ πυρήνων που αποτελείται από δύο πυρήνες Exynos M4, τέσσερις πυρήνες Cortex-A55 και δύο πυρήνες Cortex-A75 ή A76. Το Exynos M4 είναι η ίδια η ανάπτυξη της Samsung, η οποία δημιουργήθηκε ως αντικατάσταση του Cortex-A76. Σε σύνθετες δοκιμές, κερδίζει περισσότερους πόνους από το Cortex-A76, αλλά λιγότερο από τον επεξεργαστή Apple A11 που χρησιμοποιείται στο iPhone X.

Ο επεξεργαστής γραφικών Mali-G76 είναι το τελευταίο και πιο ισχυρό chip ARM, χτισμένο σε τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm. Είναι ταχύτερη από τον προηγούμενο, αλλά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung αναπτύσσει επίσης το δικό της επεξεργαστή γραφικών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !