Η Samsung προσπάθησε ξανά να γελοιοποιήσει την Apple

0
Η Samsung κυκλοφόρησε τρεις διαφημίσεις υπό τον τίτλο Ingenius.Tα διαφημιστικά βίντεο Θα γελοιοποιήσουν την έλλειψη γρήγορης φόρτισης, την απουσία υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών και την καλύτερη κάμερα στο iPhone X.
Η κορεατική εταιρεία πήρε και πάλι το λόγο και συνέχισε να επιτίθεται στην Apple μέσω βίντεο. Έτσι, ο γίγαντας της πληροφορικής προσπαθεί να επισημάνει τις ατέλειες της ναυαρχίδας του ανταγωνιστή και να προσελκύσει την προσοχή νέων πελατών....

Ingenius: γρήγορη φόρτιση




Στο Apple Store, ένα κορίτσι έρχεται και ρωτά αν υπάρχει μια γρήγορη φόρτιση για το iPhone X. Ο πωλητής λέει ότι έχει, αλλά για την λειτουργία της, θα πρέπει να αγοράσετε έναν προσαρμογέα από Lightning σε USB-C και ένα ειδικό τροφοδοτικό. Στην περίπτωση του Galaxy S9, δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα.




Ingenius: υποδοχή ακουστικών



Στο Apple Store, ο αγοραστής ενδιαφέρεται για το πόσο καλή είναι η κάμερα στο iPhone X και αναρωτιέται γιατί έχει χαμηλότερη βαθμολογία από ότι στο Galaxy S9. Ο σύμβουλος του καταστήματος του απαντά ότι δεν πιστεύει στους δείκτες, αλλά στην Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !