Το επόμενο iPhone μπορεί να είναι πιο αργό από το αναμενόμενο

0
Οι συνεχείς διαφωνίες μεταξύ της Apple και της Qualcomm ενδέχεται να οδηγήσουν στο γεγονός ότι το iPhone 2018 θα είναι εξοπλισμένο με μονάδες LTE από άλλους κατασκευαστές, οι οποίες θα επηρεάσουν σημαντικά την ταχύτητα του δικτύου, αναφέρει το CNET.
Στις 25 Ιουλίου 2018, η διοίκηση της Qualcomm δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προμηθεύσει αξεσουάρ για κανένα από τα μοντέλα του iPhone το 2018/19...

"Πιστεύουμε ότι η Apple προτίθεται να χρησιμοποιήσει μόνο μόντεμ του ανταγωνιστή μας, όχι τις μονάδες μας για το iPhone της επόμενης γενιάς", δήλωσε ο CFO της Qualcomm George Davies κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με επενδυτές.

Πιθανότατα, ο μόνος προμηθευτής LTE-modems για τα smartphones της Apple θα παραμείνει η Intel. Αυτό μπορεί να είναι τα κακά νέα για τους καταναλωτές του iPhone, καθώς η ανάπτυξη της Intel είναι σημαντικά κατώτερη από τα προϊόντα της Qualcomm από την άποψη της ταχύτητας και της πρόσβασης στο Internet.

Η Apple θεωρεί επίσης την MediaTek ως πάροχο LTE και 5G μόντεμ για τις μελλοντικές γενιές του iPhone. Η χρήση στοιχείων από διάφορους κατασκευαστές επιτρέπει στην εταιρεία να αποκτήσει πιο επικερδείς τιμές αγοράς και να μειώσει την εξάρτηση από τους εταίρους.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !