Πως θα καταγράψετε βίντεο με την κάμερα του κινητού σας με την οθόνη απενεργοποιημένη στο ios 11 & 12 χωρίς jb 😎

0
Το iPhone είναι σε θέση να καταγράφει βίντεο υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, υπάρχει ένα "πρόβλημα", και αυτό συμβαίνει με την εφαρμογή της κάμερας.

Δεν έχει σημασία το κινητό που χρησιμοποιείτε, αλλά αν θέλετε να εγγράψετε ένα βίντεο, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την οθόνη για να συνεχίσετε την εγγραφή. Εάν απενεργοποιήσετε την οθόνη ή κλειδώσετε το τηλέφωνό σας, η εγγραφή θα σταματήσει. Αυτό είναι κοινό φαινόμενο για όλους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Ωστόσο, το iPhone διαθέτει μια επιλογή που θα σας επιτρέψει να καταγράψετε βίντεο ενώ η οθόνη είναι κλειδωμένη ή απενεργοποιημένη. Ωστόσο, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα σφάλμα, το οποίο βοηθά τους χρήστες να καταγράφουν βίντεο όταν η οθόνη iPhone είναι απενεργοποιημένη ή το κινητό είναι κλειδωμένο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους. Επίσης, δεν έχει σημασία αν έχετε κλείδωμα PIN ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως ακριβώς δουλεύει αυτό το τέχνασμα.
Προσοχή όμως να μην σας καταλάβουν,αλλά...δεν το νομίζω ;)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !