Η ομάδα Electra εργάζεται για το "Sileo", μια εναλλακτική λύση Cydia που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

0
Το Sileo θα είναι ένας φιλικός προς το χρήστη, πλήρως εξοπλισμένος διαχειριστής πακέτων που θα επιτρέψει στους χρήστες jailbreak να αναζητήσουν και να κατεβάσουν jailbreak tweaks, θέματα κλπ.Θα αντικαταστήσει το Cydia Installer σε όλες τις συσκευές ios jailbroken χρησιμοποιώντας το Electra στο μέλλον.

Το Cydia,υπήρξε το πιο δημοφιλές κατάστημα app jailbreak για μεγάλο χρονικό διάστημα,όμως δεν υποστηρίζεται πλέον πλήρως από την ομάδα της Electra. Έτσι, ήταν λογικό να φέρει μια εναλλακτική λύση.Οι προγραμματιστές δεν θα χρειάζεται πλέον να προσθέσουν πρόσθετα hacks και διορθώσεις για να διατηρήσουν το Cydia λειτουργικο. Το Sileo θα συνοδεύεται από τις μελλοντικές εκδόσεις των εργαλείων jailbreak της ομάδας Electra.

Όλα τα πακέτα σας θα παραμείνουν όπως είναι κατά τη μετάβαση στο Sileo. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγορές Cydia από το Sileo.Το Sileo θα χειριστεί επίσης όλα τα σχήματα URL του Cydia και θα λειτουργήσει με κάθε πακέτο Cydia και αποθετήριο. Η ομάδα της Electra πρόσθεσε ότι το Sileo θα υποστηρίζει μόνο τα εργαλεία γραμμής εντολών iOS 11 και 64-bit, και όχι τις παλαιότερες εκδόσεις. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σύγχρονο εργαλείο, το Sileo θα έχει το ίδιο back-end με το Cydia.

Τα αποθετήρια θα μπορούν να χειρίζονται εμπορικά πακέτα και να δέχονται πληρωμές από χρήστες με jailbreak. Η ομάδα της Electra θα κυκλοφορήσει την τεκμηρίωση API μετά την απελευθέρωση του Sileo για να αφήσει τους ιδιοκτήτες του αποθετηρίου να ρυθμίσουν τα πράγματα.Οι προγραμματιστές διάφορων τροποποιήσεων και πακέτων jailbreak θα είναι ευτυχείς να γνωρίζουν ότι οι πληρωμές θα επεξεργάζονται απρόσκοπτα ακόμα και μετά την κατάργηση του Cydia.

Το πότε θα κυκλοφορήσεις δεν το ξέρουμε,οπότε για ότι νεότερο σχετικά με αυτό το θεμα θα αναρτηθεί σχετικό ποστ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !