Τώρα το Electra Jailbreak είναι συμβατό και στις Beta εκδόσεις του ios 11.4!

0
Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις beta του ios 11.4(beta 1,2,3), θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το jailbreak "electra" το οποίο από χθες είναι συμβατό.

Τα εκμεταλλεύματα του Ian Beer υποστηρίζουν επίσημα όλες τις εκδόσεις του ios 11 που ξεκινούν από το 11.2 μέχρι το 11.3.1. Ωστόσο, ο πυρήνας εκμεταλλεύεται μόνο την τελική έκδοση του firmware του ios 11.4 , επιτρέποντας έτσι στην εκμετάλλευση να ξεφύγει από τις εκδόσεις beta. Αν έχετε iPhone με επεξεργαστή A10 ή παραπάνω, έχετε τύχη καθώς η Apple εξακολουθεί να υπογράφει την τρίτη έκδοση beta του ios 11.4 για αυτές τις συσκευές. Όσον αφορά τα παλαιότερα μοντέλα, δεν διαθέτουν αυτήν την ενημέρωση.

Συμβατές συσκευές:

iPhone 7
iPhone 7 plus
iPhone 8
iPhone 8 plus
iPhone X

1) Κάντε λήψη του κατάλληλου αρχείου υλικολογισμικού για τη συσκευή σας.

2) Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας. Εκκινήστε το iTunes και πατήστε Shift + Ενημέρωση και επιλέξτε το αρχείο υλικολογισμικού που κατεβάσατε.

3) Το iTunes θα πιστοποιήσει το αρχείο του υλικολογισμικού και θα ελέγξει την κατάσταση υπογραφής του.

4) Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η υποβάθμιση και επανεκκινήσετε το iPhone σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε από που θα μπορέσετε να να βρείτε τις beta εκδόσεις του ios 11.4 αλλά και το αρχείο electra ώστε να κάνετε jailbreak.
Καλό θα είναι να βιαστείτε διότι η apple σε κάποια φάση θα σταματήσει να υπογράφει τις beta εκδόσεις που μπορείτε νε κάνετε jailbreak.

Beta εκδόσεις ios 11.4 Εδώ
Αρχείο electra Εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !