Τα έξυπνα ρολόγια των παιδιών μπορούν να αποτελέσουν πραγματική απειλή όταν τα φορούν

0
Ένας από τους ιδιοκτήτες των έξυπνων ρολογιών Elari των παιδιών διαπίστωσε ότι στο λογισμικό του gadget υπάρχει ένα σοβαρό λάθος που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών.
Όπως αποδείχθηκε, οποιοσδήποτε χρήστης με ορισμένες δεξιότητες προγραμματισμού μπορεί να προσθέσει δεδομένα από τις ώρες άλλων χρηστών στην επίσημη εφαρμογή της Elari. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χάκερ μπορεί να παρακολουθήσει την κίνηση των παιδιών όπου και να βρίσκονται.Έτσι το ρολόι γίνετε ένας πραγματικός παράδεισος για τους εγκληματίες.

Ο χρήστης που βρήκε το σφάλμα προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους προγραμματιστές του ρολογιού, αλλά είναι αργά για να λύσουν το πρόβλημα και διορθώσουν τα σφάλματα στο σύστημα. Στην πραγματικότητα, για τον λόγο αυτό, δεν μοιράστηκε τον τρόπο να "προσθέσει" δεδομένα στην εφαρμογή με άλλους ανθρώπους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Elari είναι μόνο μία από τις μάρκες που η κινεζική εταιρεία Wherecom πωλεί ηλεκτρονικά ρολόγια. Έτσι, η απειλή υπάρχει σε ένα πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον χρήστη, ο οποίος βρήκε την ευπάθεια στο ρολόι του και στο λειτουργικό του συστήματος, το πρόβλημα δεν έχει ακόμη εξαλειφθεί. Επομένως, πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή για τα παιδιά σας θα πρέπει να σκεφτείτε καλά, αλλά είναι καλύτερα να κάνετε μια επιλογή υπέρ ενός πιο αξιόπιστου κατασκευαστή.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !