Η Apple πρόσθεσε τις φωτογραφίες των βασικών υπαλλήλων στο Memoji

0
Προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας Emoji, η Apple ενημέρωσε τη σελίδα της με τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους της και αντικατέστησε τις φωτογραφίες τους με το Memoji, αναφέρει το MacRumors.
Το Avatar του Tim Cook, Angela Arendts, Joni Aiva, Eddie Cue, Craig Federigi και των υπόλοιπων εργαζόμενων παρουσιάζονται προσωρινά με τη μορφή Memoji. Προς τιμήν της γιορτής, η Apple παρουσίασε επίσης περισσότερα από 70 νέα emoticons που θα εμφανιστούν σε iOS και macOS.

Τα Memoji είναι emoji, τα οποία δημιουργούνται με βάση το πρόσωπο του χρήστη. Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή, μπορείτε να αλλάξετε το Memoji με τέτοιο τρόπο ώστε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ορατό στον εαυτό σας. Επίσης το Memoji μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο FaceTime. Αυτό είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό του iPhone X, το οποίο εμφανίστηκε στο iOS 12 .

Παρά το γεγονός ότι η Apple αντέγραψε αυτή τη λειτουργία από τη Samsung , το κυκλοφόρησε καλύτερα από αυτη. Το Memoji προσφέρει μια ευρύτερη επιλογή ρυθμίσεων και χάρη στην κάμερα TrueDepth, οι εκφράσεις του προσώπου γίνονται πιο εκφραστικές.

Μέχρι στιγμής το Memoji και Animoji λειτουργούν μόνο στο iPhone X, αλλά το φθινόπωρο θα υπάρχουν νέες συσκευές με την κάμερα TrueDepth που θα υποστηρίξουν τα Memoji και Animoji. Σύμφωνα με φήμες, η

Apple θα κυκλοφορήσει το iPad Pro με Face ID και δύο ακόμα smartphones στο ύφος του iPhone X.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !