Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 12 beta 1 στο iPhone χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή!

0
Σε κάθε WWDC εκδήλωση από την Apple το δημοφιλές εμπορικό σήμα αποκαλύπτει τα πιό πρόσφατα προϊόντα υλικού και τα προγράμματα λογισμικού για τη λειτουργία αυτών των προϊόντων. Αυτό το έτος, αναμένεται, ότι η Apple θα ξεκινήσει το ios 12 Beta 1 για προγραμματιστές, σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να τους αφήσουμε να δοκιμάσουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος,πριν να ξεδιπλώσει για το ευρύ κοινό. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία εξασφαλίζει ότι, το λειτουργικό σύστημα είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους λάθη, σφάλματα ή δυσλειτουργίες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ios 12 Beta 1, στο iPhone/iPad σας, χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή; Η απάντηση είναι σίγουρα "Ναι" και αυτό είναι που πρόκειται να κάνουμε. Δεν απαιτείτε PC/υπολογιστή ή Mac.Έτσι, συνεχίστε την ανάγνωση για να γνωρίσετε τα βήματα.

1) Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να ξεκινήσει το Safari browser από το iPhone/iPad σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari μόνο για αυτό το έργο,γιατί σε δευτερεύοντα προγράμματα περιήγησης δεν θα λειτουργήσει. Από το Safari browser παρακαλούμε να περιηγηθείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.(ο σύνδεσμος θα αναρτηθεί σύντομα)

2) Στην σελίδα που θα σας ανοίξει θα δείτε την λέξη "download" όπου θα πρέπει να την πατήσετε.

3) Τώρα, στην επάνω δεξιά γωνία θα δείτε ένα κουμπί ' install ' το οποίο θα πρέπει να πατήσετε. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας.Πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να πατήσετε δεξιά πανω την λέξη "εγκατάσταση".Στη συνέχεια θα πρέπει να ξαναπατήσετε την λεξη "εγκατάσταση"  η οποία θα βγει στο κάτω μέρος της οθόνης.

4) Τώρα θα λάβετε ένα μήνυμα για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.Μόλις ξεκινήσει η εκκίνηση της συσκευής σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις της γενικής ενημέρωσης λογισμικού.Πρέπει να μπορείτε να δείτε το προφίλ προγραμματιστή iOS 12 Beta 1 στην ενότητα "Ενημέρωση λογισμικού." Απλά πατήστε "λήψη και εγκατάσταση" και θα έχετε το ios 12 στην συσκευή σας.

Τέλος να αναφερθούμε πως μαζι με το λινκ για το ios 12 το οποίο θα ανέβει σύντομα,θα ανέβει και μια λίστα με τα συμβατά iphone τα οποία μπορούν να δεχθούν το ios 12,μιας και δεν θα είναι για όλα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !