Πως θα αποκτήσετε 2 οθόνες σε 1 για οποιοδήποτε μοντέλο iphone!

0
Οι χρήστες των συσκευών ios έχουν αυξηθεί καθώς οι ημέρες περνούν συχνά. Συνήθως, για τα καταπληκτικά χαρακτηριστικά του που είναι διαθέσιμα στο τηλέφωνο, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους θα προτιμούσαν και κάτι παραπάνω. Ωστόσο, το γεγονός είναι οι χρήστες του iPhone αναμένουν να δουν τη διαίρεση της οθόνης που έχει συσταθεί για τις συσκευές τους. Συνήθως, το θέμα της διαιρεμένης οθόνης δεν είναι διαθέσιμο σε καμία από τις συσκευές.

Με τη βοήθεια άλλων κατασκευαστών, η λύση για την διασπασμένη οθόνη βρίσκεται και είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να το καταφέρετε χωρίς οποιαδήποτε διαδικασία jailbreak στη συσκευή σας.

Το κυριώτερο σημείο αυτής της διαιρεμένης οθόνης είναι ότι μπορείτε να κάνετε τις πολυεργασίες με την εκτέλεση των πολλαπλάσιων εφαρμογών σε ένα ενιαίο παράθυρο χωρίς οποιεσδήποτε δυσκολίες. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτείται η λήψη της βοήθειας της εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή. Με τη βοήθεια της εφαρμογής "διαχωρισμός", μπορείτε να κάνετε δυνατή την διαίρεση της οθόνης στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή δωρεάν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή του διαχωρισμού είναι υποστηρικτική σε όλες τις συσκευές που λειτουργούν με iOS 11,2, iOS 11,3, iOS 11.2.5, iOS 11,4, ή αργότερα με το επερχόμενο iOS 12.

1) Κατεβάστε την εφαρμογη Split

2) Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, ο χρήστης θα λάβει την αρχική οθόνη του διαχωρισμού. Εδώ μπορείτε να δείτε την οθόνη να χωρίζεται σε δύο. Μπορείτε να δείτε την κορυφή μιας οθόνης όπου η ημερομηνία και η ώρα τραβήχτηκαν από μια συσκευή. Στη συνέχεια, το κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί με εικόνες συλλογής. Στην περίπτωση αυτή, η εφαρμογή έρχεται κυρίως με οκτώ επιλογές που χρησιμοποιούν σε διαιρεμένη οθόνη μερικές από τις εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
3) Μπορείτε τώρα να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα πράγματα που προσφέρονται με την προκαθορισμένη διασπασμένη εμπειρία οθόνης οποιαδήποτε στιγμή χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε σε δύο εφαρμογές και να τις χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ταυτόχρονα σε μια διαιρεμένη οθόνη.

Με λίγα λόγια η εφαρμογή αυτή,μας παρέχει την δυνατότητα να εκτελούμε 2 εφαρμογές ταυτόχρονα σε μία οθόνη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !