Οι καλύτερες εφαρμογές VPN για ios

0
Δεδομένης της περίπλοκης κατάστασης στο Διαδίκτυο στην Ευρώπη, η οποία προέκυψε σε σχέση με τις αλλαγές στην ασφάλεια, πολλοί χρήστες έχουν σίγουρα καταλάβει τι είναι ένα VPN, τι χρειάζεται και πώς να το χρησιμοποιήσουν. 

Για όσους δεν γνωρίζουν: Το VPN είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να παρακάμψετε διάφορους περιφερειακούς περιορισμούς στο δίκτυο. Βοηθά όχι μόνο να βγει από τα δεσμά ενός κράτους προσπαθώντας να μπλοκάρει ολόκληρο το Διαδίκτυο, αλλά και να έχει πρόσβαση σε πολλές ξένες υπηρεσίες όπως το Spotify, την Pandora, το Hulu, το HBO και ούτω καθεξής.

Εncrypt.me

Μια από τις πιο βολικές υπηρεσίες VPN μεταξύ υπηρεσιών πλατφόρμας. Προστατεύει από διαρροές δεδομένων μέσω του προγράμματος περιήγησης, από την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας μέσω Wi-Fi και από άλλους τύπους παρακολούθησης. Το Encrypt.me έχει μια όμορφη εφαρμογή για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS και macOS. 

Τιμή: $ 9 το μήνα (υπάρχει δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών)


TunnelBear

Η απλούστερη και πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN, γνωστή παγκοσμίως, χάρη στον γοητευτικό σήμα της με τη μορφή αρκούδας, που προστατεύει την ασφάλεια των χρηστών. Στην εφαρμογή υπάρχει περιορισμένη ποσότητα ελεύθερης κυκλοφορίας, η οποία αναπληρώνεται κάθε μήνα. Με την πρόσκληση φίλων και τη διαφήμιση της υπηρεσίας στο Twitter, μπορείτε να φτάσετε έως και 2,5 εκατομμύρια gigabytes επισκεψιμότητας VPN. 

Τιμή: $ 9 ανά μήνα για ένα premium λογαριασμό



HotspotShield VPN
Μια εκτεταμένη υπηρεσία VPN που προσελκύει την προσοχή των χρηστών με απεριόριστη ποσότητα ελεύθερης κίνησης και καλή φήμη. Αυτή η υπηρεσία θεωρείται μια από τις πιο αξιόπιστες στο Διαδίκτυο με ένα τεράστιο ακροατήριο. Το Hotspot Shield περιλαμβάνεται σταθερά στις TOP-50 από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο App Store και το Google Play.Ωστόσο, οι υπηρεσίες VPN που δεν απαιτούν μηνιαία πληρωμή θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό, καθώς συχνά οι ιδιοκτήτες τους κερδίζουν για την πώληση δεδομένων του χρήστη.

Τιμή: Δωρεάν



Betternet

Μια άλλη δωρεάν και απλή υπηρεσία VPN, η οποία έχει μεγάλη ζήτηση στη Ρωσία. Το Betternet λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες και τα προγράμματα περιήγησης. Οι προγραμματιστές υπόσχονται να μην χρεώνουν τους χρήστες  και δεν απαιτούν καν εγγραφή, διατηρώντας την ανωνυμία. Ταυτόχρονα, υπάρχει διαφήμιση στο Betternet. Διαφημιστικά banners και τηλεοπτικές διαφημίσεις σε iOS και άλλες πλατφόρμες

Τιμή: Δωρεάν



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !