Κυκλοφόρησε η εφαρμογή που υπόσχεται να σταματήσει το ροχαλητό σας

0
Υποφέρετε εσείς από κάποιον που ροχαλίζει η ενοχλείτε εσείς τους άλλους με το ροχαλητό σας?
Τα βάσανα σας θα πάρουν τέλος καθώς μια νέα εφαρμογή η "Sleep Cycle alarm clock" θα σταματήσει το ροχαλητό σας με ένα απλό τέχνασμα αρκεί να έχετε ένα Apple Watch.
Η εφαρμογή μόλις εντοπίσει μέσα στη νύχτα ένα ροχαλητό θα αρχίσει να κάνει μια μικρή δόνηση στο καρπό του ιδιοκτήτη που το φορά και έτσι θα τον αναγκάσει να σταματήσει να ροχαλίζει η ακμή και να αλλάξει πλευρό ενοχλημένος.
Το πρόβλημα βέβαια θα είναι να το φορά άλλος και να ροχαλίζει άλλος αλλά πιθανόν θα το φορά αυτός που ροχαλίζει και δημιουργεί το πρόβλημα.
Η εφαρμογή βασίζεται σε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας.Το πρώτο περιλαμβάνει ενα αλγόριθμο που συμβάλλει στον υπολογισμό της βέλτιστης φάσης του ύπνου για την αφύπνιση.Στο δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η εφαρμογή μπορεί να αναλύσει τις καταστάσεις του ύπνου του χρήστη αξιολογώντας τους ήχους.
Η εφαρμογή είναι συμβατή με τις ενότητες "Υγεία" και "Ανάλυση ύπνου" στο iPhone και στο Apple Watch. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή σε ένα έξυπνο ρολόι, είναι σημαντικό να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ροχαλητό στο iPhone.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο πιο κάτω αλλά περιλαμβάνει εντός της κάποιες αγορές περισσότερων στοιχείων.





https://itunes.apple.com/gr/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !