Γάλλοι ακτιβιστές αποφάσισαν να "πεθάνουν" στο κατάστημα της Apple

0
Σε μια προσπάθεια να εξαναγκάσουν την Apple να πληρώσει φόρους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι ακτιβιστές του γαλλικού οργανισμού Attac αποφάσισαν να προσποιηθούν ότι είναι νεκροί στη μέση του παριζιάνικου Apple Store, αναφέρει το 9to5Mac.
Οι ενέργειες διαμαρτυρίας και επίθεσης γίνονται όλο και πιο πιεστικές μετά και την μήνυση της Apple στο δικαστήριο για τον περιορισμό της εμφάνισης ακτιβιστών στα εταιρικά καταστήματα της εταιρείας, η ηγεσία του οργανισμού Attac άρχισε να σχεδιάζει επιθέσεις με "όπλα".
Αυτή τη φορά, υποστηρικτές του κινήματος μοιράστηκαν σε διάφορα κατάστημα Apple στο Παρίσι και "έπεσαν νεκροί" στο πάτωμα. Άλλοι συμμετέχοντες στη δράση απλώσαν αφίσες με επιγραφές: "67 εκατομμύρια θύματα".
Το ποσό των 67 εκατομμυρίων δεν είναι τυχαίο. Αυτό είναι απο το πόσοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Attac, υπέφεραν από το γεγονός ότι η Apple μείωσε παράνομα το ποσό των φορολογικών πληρωμών.

Τα θύματα είναι απλοί άνθρωποι, δάσκαλοι, συνταξιούχοι και όσοι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη από το κράτος. Λόγω των ενεργειών της Apple, η Attac πιστεύει ότι δεν θα λάβουν βοήθεια και μπορεί να πεθάνουν.
Ελλείψει χρηματοδότησης που συνδέεται με τη βελτιστοποίηση των φόρων, οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκτελέσουν το έργο τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια, αναφέρουν οι ακτιβιστές.
Νωρίτερα, εκπρόσωποι της οργάνωσης ανέφεραν ότι θα ηρεμήσουν μόνο αφού η Apple θα πληρώσει 13 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία έλαβαν οι προϋπολογισμοί των ευρωπαϊκών χωρών λόγω των χαμηλών φορολογικών συντελεστών που πρότεινε η Ιρλανδία.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !