Η Apple ξεκινά την πώληση του iPhone 8 PRODUCT RED ....(ένα παραμύθι χωρίς δράκο)

0
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple κυκλοφορεί μια ειδική έκδοση του iphone σε χρώμα κόκκινο το ονομαζόμενο  και (PRODUCT) RED.
Δεν διαφέρει σε τίποτε από τις κανονικές συσκευές παρά μόνο στο χρώμα και είναι μια επινόηση της Apple για να τονώσει τις πωλήσεις που έχουν ελεύθερη πτώση προς τα κάτω όπως είναι φυσικό μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία των συσκευών.
Η εταιρία μάλιστα το αναφέρει και ως συλλεκτική έκδοση κάτι που πιστεύω είναι εντελώς ανόητο αφού δεν έχει να προσφέρει τίποτε παραπάνω και ποιος θα θυμάται μετά από λίγα χρόνια το κόκκινο iphone 5/6/7/8... αν η αγορά γεμίσει από αυτά.
Επίσης για να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές τονίζει πως μέρος από τα κέρδη (που δεν αναφέρει πόσα) θα δοθούν για την καταπολέμηση του AIDS.
Φυσικά γνωρίζοντας την αποτυχία της κυκλοφορίας του iphone X η εταιρία δεν κυκλοφορεί συλλεκτική έκδοση για αυτό το μοντέλο αφού κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την ίδια όταν το iphone X δεν κατάφερε να γίνει επιτυχία με τις πολλές επιλογές θα γίνει με το κόκκινο χρώμα?
Αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το κόκκινο χρώμα στο iphone τους η Apple δεν το υποστηρίζει αρχικά σε καμία συσκευή και το κυκλοφορεί κάθε χρόνο τέτοιο μήνα.
Η συσκευή έχει το ίδιο κόστος και οι πωλήσεις της ξεκίνησαν από σήμερα στα καταστήματα της.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !