Η ενημέρωση των εφαρμογών από το App Store στο εξωτερικό είναι πλέον εύκολη

0
Στο iOS 11.3, η Apple απλοποίησε την ενημέρωση των εφαρμογών και των παιχνιδιών που αγοράστηκαν από κατάστημα του εξωτερικού στο App Store. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζουν μεταξύ καταστημάτων για να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους.
Ορισμένες εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο σε ξένες αγορές. Άλλες πάλι δοκιμάζονται αρχικά σε μεμονωμένες χώρες και μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορούν να προσεγγιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Apple αναγκάστηκε να αλλάξει τώρα αυτό και μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση μιας εφαρμογής ανεξάρτητα από πιο κατάστημα έχει αγοραστεί αρκεί να έχει το νέο λειτουργικό του ios 11.3
Φυσικά θα ζητηθεί από το χρήστη ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για κάποιον. Προσθέτει αυτό το χαρακτηριστικό, παρόλο που οι χρήστες επισκέπτονται σπάνια το Αρ Store άλλων χωρών. Επιπλέον, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι δοκιμαστές beta δεν είδαν τη νέα λειτουργία για όλη τη διάρκεια του ios 11.3 που πιθανώς εμφανίστηκε μόνο στην τελική έκδοση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !