Πως θα απενεργοποιήσετε εντελώς το WiFi και το Bluetooth στο ios 11

0
Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε όσοι από εσάς έχετε το ios 11 στη συσκευή σας η Apple με την κυκλοφορία του πρόσθεσε την δυνατότητα να μην κλείνει εντελώς το WiFi και το Bluetooth ακόμη και αν εμείς κλείσουμε το διακόπτη από το κέντρο ελέγχου.
Αυτό το έκανα για το λόγο πως εξακολουθεί να δουλεύει στο παρασκήνιο για άλλες λειτουργίες όπως για παράδειγμα ένα ρολόι Apple Watch η επικοινωνία με το Apple TV  που ίσως να έχουμε και άλλα.
Έτσι μπορεί εμείς να το αποσυνδέουμε από το δίκτυο μας προσωρινά αυτό όμως εξακολουθεί και καταναλώνει την μπαταρία μας.

Αν όμως έχετε jailbreak στην συσκευή σας τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο tweak το Real CCCydia tweak και όταν κλείσουμε το διακόπτη να κλείσει οριστικά και το WiFi αλλα και το Bluetooth εξοικονομώντας έτσι μπαταρία περισσότερη κάτι που τα iphone υποφέρουν.
Το tweak θα το βρείτε δωρεάν αν προσθέσετε το ρεπό στο cydia το "jakeashacks.com/cydia/" και είναι συμβατό για ios 11 και φυσικά και για το iphone X.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !