Πως θα διορθώσετε τα tweaks τα οποία δεν λειτουργούν στο Jailbreak του ios 11

0
Ακριβώς επειδή το jailbreak "Electra" για ios 11 είναι τώρα διαθέσιμο με το Cydia, δεν σημαίνει ότι όλα θα λειτουργήσουν αναλόγως. Οι χρήστες είναι πλέον σε θέση να προσθέσουν ρεπό για να εγκαταστήσουν τροποποιήσεις και θέματα. Αλλά μπορείτε να βρείτε μερικά Cydia tweaks που δεν δουλεύουν στο ios 11.

Ο Saurik εξακολουθεί να εργάζεται για να ενημερώσει το Cydia για το ios 11 μαζί με το Substrate. Ως αποτέλεσμα, τα tweaks που έχετε εγκαταστήσει ενδέχεται να μην λειτουργούν.Σε περίπτωση παρόμοιου γεγονότος, μπορείτε να λύσετε αυτό το ζήτημα.
Ελέγξτε αν έχετε εγκαταστήσει το PreferenceLoader tweak στη συσκευή σας. Αν όχι, θα πρέπει να το πάρετε από το repo του Ryan Petrich στο https://rpetri.ch/repo/ Το PreferenceLoader επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν επιλογές στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις".Έτσι θα βλέπετε αν κάποιο tweak το οποίο έχετε βάλει λειτουργεί.

Προς το παρόν, το Cydia είναι ακόμα ασταθής. Παρουσιάζονται σφάλματα. Το καλύτερο είναι να εγκαταστήσετε tweaks που είναι συμβατά με το ios 11. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !