Google Duo vs FaceTime

0
Το Google Duo έλαβε μια ενημερωμένη έκδοση προσθέτοντας μια συχνά ζητούμενη λειτουργία που το FaceTime εξακολουθεί να μην προσφέρει: φωνητικά μηνύματα βίντεο.

Αυτό σημαίνει ότι, αν προσπαθήσετε να καλέσετε βίντεο ένα άτομο,μπορείτε ακόμα να καταγράψετε έως και 30 δευτερόλεπτα βίντεο και να τα στείλετε. Αυτά τα μηνύματα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν εύκολα μέσα στην εφαρμογή Google Duo.

Το cross-platform Google Duo έκανε το ντεμπούτο του το 2016. Έχει μερικά κομψά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ανταγωνιστικό στον χώρο κλήσεων βίντεο. Χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας, οπότε δεν χρειάζεται να ορίσετε νέο λογαριασμό για να τον χρησιμοποιήσετε. Είναι επίσης κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο και τροφοδοτείται από το WebRTC και κάτι που ονομάζεται QUIC, έτσι ώστε οι κλήσεις σας να είναι πιο σταθερές. Εκτός από τη νέα λειτουργία μηνυμάτων βίντεο, το Google Duo διαθέτει επίσης κάτι που ονομάζεται Knock Knock, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε τον καλούντα τι κάνει πριν απαντήσετε. Το Google Duo σάς δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε τα φωνητικά μηνύματα βίντεο που σας αρέσουν καθώς και να κάνετε εύκολη την κλήση κάποιου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !