Απογοητευμένος ο Steve Wozniak από το iphone X

0
Ο λόγος του Steve Wozniak έχει μεγάλη βαρύτητα στους χρήστες των συσκευών της Apple καθώς όπως γνωρίζετε μαζί με τον Steve Jobs ήταν οι δημιουργοί της Apple τα πρώτα και δύσκολα χρόνια.
Έτσι είναι πολύ ενδιαφέρον κάθε φορά το πως βλέπει μια  καινούργια συσκευή που χρησιμοποιεί.
Πρόσφατα για το iphone 8 είχε αναφερθεί πως ήταν πολύ ικανοποιημένος και λίγο αργότερα όταν απέκτησε το iphone X αρχικά είπε πως δείχνει ένα πολύ όμορφο και ολοκληρωμένο κινητό.
Όμως κατά την συμβίωση μαζί του τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά υπέθεσε καθώς εχθές είπε δημόσια πως το iphone X είναι ένα πολύ κουραστικό κινητό που μπερδεύει τον χρήστη καθώς τα ίδια πλήκτρα έχουν πολλές λειτουργίες και εξαρτάται το πόσες φορές θα πατήσει ένα πλήκτρο ο χρήστης αν είναι μια η δυο η και περισσότερες.
Έτσι αυτό δεν είναι λειτουργικό και μπερδεύει τον χρήστη.
Είναι γεγονός πως η Apple θέλοντας να αφαιρέσει το Home  μπουτόν και προσθέτοντας νέες λειτουργίες αναγκάστηκε να τις εντάξει στα ίδια πλήκτρα που είχε και που αυτά δεν είναι και πολλά αφού είναι τα πλήκτρα του ήχου και το power.
Ο Steve Wozniak πιστεύει πως το iphone X είναι ενάντια στις αρχές της Apple που χρόνια τώρα έλεγε πως δημιουργεί συσκευές απλές στην χρήση από οποιονδήποτε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !