Το τελευταίο τρίμηνο, η αγορά των smartphone μειώθηκε κατά 9%

0
Μετά την κυκλοφορία της τριμηνιαίας έκθεσης της Apple, η Strategy Analytics δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου σχετικά με την κατάσταση της αγοράς smartphones στον κόσμο.
Το τέταρτο τρίμηνο του 2017, οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphone μειώθηκαν κατά 9% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016. Σε αριθμούς αυτό εκφράζεται οτι το τρίμηνο των εορτών του 2016 οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν 438,7 εκατομμύρια smartphones, και το 2017 - μόνο 400,2 εκατομμύρια.
Οι περισσότερες από τις πωλήσεις smartphone μειώθηκαν στην Κίνα κατά 16%.
Για την Apple, η πτώση των πωλήσεων κατά την τελευταία περίοδο διακοπών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο σημαντική. Το τέταρτο τρίμηνο του 2017, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αγόρασαν 77,3 εκατομμύρια iPhone, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ο αριθμός αυτός ήταν 78,3 εκατομμύρια.

Το μερίδιο της Apple στην αγορά των smartphone στην περίοδο των διακοπών ήταν 19%, ενώ η Samsung κατέλαβε τη δεύτερη θέση με πολύ μικρό χάσμα. Χρονικά μέσα στο έτος, ο γίγαντας της Νότιας Κορέας παραμένει ο απόλυτος ηγέτης το 2017 αφού η εταιρεία πώλησε 317,5 εκατομμύρια smartphones, ενώ η Apple πώλησε 216,76 εκατομμύρια iPhones (στοιχεία Statista).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !