Η Samsung απέσυρε το Android Oreo για το Galaxy S8 λόγω "ξαφνικών επανεκκινήσεων"

0
Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα την διάθεση του Android Oreo για το Galaxy S8, αλλά η αναβάθμιση έπρεπε να αποσυρθεί λόγω σφαλμάτων που προκαλούν μια "ξαφνική επανεκκίνηση".
Οι πρώτοι χρήστες του Galaxy S8 κατέβασαν το Android Oreo ήδη από τη Δευτέρα, αλλά λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία, η Samsung σταμάτησε να ενημερώνει τις συσκευές της. Η πύλη του SamMobile δημοσίευσε ένα μήνυμα από τους εκπροσώπους της εταιρείας:

    - Μετά από έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων στις οποίες οι συσκευές Galaxy S8 και S8 + στο Android 8.0 Oreo επανεκκινήθηκαν ξαφνικά, διακόψαμε προσωρινά την απελευθέρωση της ενημερωμένης έκδοσης. Μελετάμε το πρόβλημα ... και συνεχίζουμε την διάθεση το συντομότερο δυνατό.

Οι ιδιοκτήτες των ναυαρχίδων της Samsung, οι οποίοι κατόρθωσαν να εγκαταστήσουν το Android Oreo, θα πρέπει να περιμένουν την εταιρεία της Νότιας Κορέας να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση. Σύμφωνα με την SamMobile, η ενημέρωση ήταν διαθέσιμη για λίγο στη Νότιο Αφρική, καθώς και στο Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Πολωνία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το Android Oreo ήταν διαθέσιμο για δοκιμές beta στο Galaxy S8 από το περασμένο φθινόπωρο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !