Δείτε ποια iphone επηρεάζει το πρόβλημα που δεν έχουν σήμα

0
Μετά από πολλές διαμαρτυρίες η Apple ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης για τα iphone 7 όπου επισκευάζονται δωρεάν από την εταιρία όταν αυτά δεν μπορούν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο κινητής ακόμη και το σήμα για άλλες συσκευές είναι πολύ δυνατό.
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ευπαθείς συσκευές είναι τα iphone 7 που κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και αρχές Φεβρουαρίου 2018. Τα περισσότερα από αυτά τα gadgets έχουν πωληθεί στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Μακάο και τις ΗΠΑ. Τα μοντέλα που περιέχουν σφάλμα σύνδεσης δικτύου περιλαμβάνουν τα A1660, A1780 και A779.


Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για το iPhone 7 αλλά η Apple εξετάζει αν το πρόβλημα επηρεάζει και άλλες συσκευές από την γραμμή παραγωγής των εργοστασίων.
Οι πελάτες που διαπιστώνουν ότι το smartphone τους γράφει "Δεν υπάρχει δίκτυο" σε μέρη με αξιόπιστο επίπεδο σήματος θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης, το κατάστημα της Apple Store ή την υποστήριξη


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !