Ελεύθερη πτώση στις πωλήσεις του iphone X που δεν καταφέρνει να προσεγγίσει ούτε τους στόχους

1
Απογοητευτικές είναι οι πωλήσεις του iphone X το τελευταίο διάστημα αφού η Αμερικάνικη εταιρία η Apple μειώνει συνεχώς τη ζήτηση εξαρτημάτων από τους προμηθευτές της.
Έτσι οι εταιρίες όπως η Broadcom, ένας πάροχος ασύρματων εξαρτημάτων για το iPhone, μίλησε σχετικά με το θέμα αυτό την 1η Φεβρουαρίου κατά τη δημοσίευση των τριμηνιαίων εκθέσεων. Η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει κάτι περισσότερο από μια εποχική μείωση της ζήτησης εξαρτημάτων, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται για την συνηθισμένη μείωση που γίνετε κάθε χρόνο αλλά για μεγάλη πτώση των πωλήσεων.
Επίσης η εταιρία Qorvo Inc είναι ένας προμηθευτής που κατασκευάζει τσιπ ραδιοσυχνοτήτων και δημοσίευσε μείωση των κερδών της περίπου στα 100 εκατομμύρια από τις αρχικές προβλέψεις.
Με το θέμα ασχολήθηκαν και μεγάλα δίκτυα όπως την Wall Street Journal και το Bloomberg και αναμένουμε την επίσημη έκθεση της Apple τις επόμενες ημερες.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. ...και αναμένουμε την επίσημη έκθεση της Apple τις επόμενες ήμερες.

    Άλλα λέει η επίσημη έκθεση της Apple όμως.
    Καλό είναι όταν γράφεις κάτι να δείχνεις και το link της πηγής που δανειστικές το άρθρο και να κάνεις σωστή μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !