Μια μικρή έκπληξη...Ios 11

0
Το EveryCord, από τους κατασκευαστές του iRec, καταγράφει άψογα την οθόνη του ios 11 και την αποθηκεύει τοπικά στη συσκευή σε πλήρη HD και 60 FPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει την καταγραφή / εγγραφή οθόνης σε ολόκληρη την συσκευή. Δεν είναι "καταγραφικό προγράμματος περιήγησης ιστού" που δεν μπορεί να καταγράψει εκτός της εφαρμογής. Με το EveryCord, μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας παιχνιδιών, των στιγμών και άλλα πολλά. Υποστηρίζει επίσης ζωντανή ροή απευθείας στο YouTube, το Twitch και περισσότερες υπηρεσίες που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο RTMP!



Τα στιγμιότυπα οθόνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώσετε τους άλλους για το τι έχετε να κάνετε. Η οθόνη καταγραφής EveryCord είναι η εφαρμογή που είναι δωρεάν και αναπτύσσεται από τους δημιουργούς του iRec. Το Everycord είναι η καλύτερη εφαρμογή καταγραφής οθόνης για συσκευές ios.

Χαρακτηριστικά του καταγραφέα οθόνης Everycord:

Σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο σε πλήρη ανάλυση HD ως 1080p. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε τα βίντεο σε ακόμα χαμηλότερη ανάλυση για να αποθηκεύσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας. Παίρνετε την επιλογή να αλλάξετε την ταχύτητα fps του εγγεγραμμένου βίντεο. Μπορεί να είναι είτε 30 fps είτε 60 fps. Όλα τα βίντεο είναι ομαλά και καλής ποιότητας. Σας δίνει τη δυνατότητα είτε να εγγράψετε τον ήχο του μικροφώνου είτε τον ήχο του τηλεφώνου. Αλλά μόνο μία μπορεί να καταγραφεί ταυτόχρονα. αλλά η ηχητική εγγραφή της συσκευής είναι η μοναδική δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή.

Γενικά πριν έρθει το ios 11 με την ενσωμάτωση εγγραφης οθόνης κυκλοφορούσαν διάφορες τέτοιες εφαρμογές οι οποίες θα κατέβαιναν εάν υπήρχε jb σε μια συσκευή. Επίσης υπήρχαν και τα cydia alternatives που είχαν τέτοιες εφαρμογές αλλά κρασάρανε μέσα σε λίγες μέρες,οπότε άδικα υπήρχαν.

Η έκπληξη ήρθε μέσα από το appstore και μπορείτε να κατεβάσετε το everycord δωρεάν χωρίς να υπάρχει φόβος κρασαρίσματος της εφαρμογής.

Everycord Λήψη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !