Πως να διορθώσετε το νέο πρόβλημα που καταρρέει την συσκευή σας με τους Ινδικούς χαρακτήρες

0
Για όσους δεν το γνωρίζουν ένα νέο πρόβλημα στο ios ανακαλύφθηκε όπου μπορεί κάποιος να καταρρεύσει την συσκευή σας και να την κολλήσει αν σας στείλει με οποιονδήποτε τρόπο όπως για παράδειγμα μήνυμα η mail, ένα  γραφικό χαρακτήρα από το Ινδικό πληκτρολόγιο.
Η Apple που φυσικά έχει ενημερωθεί ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση που διορθώνει το πρόβλημα αλλά οι χρήστες με jailbreak στην συσκευή τους φυσικά και δεν θα πρέπει να κάνουν την ενημέρωση για να μη χάσουν το jailbreak.
Όμως και αυτοί δεν είναι ανυπεράσπιστοι αφού ένα νέο tweak κυκλοφόρησε για το σκοπό αυτό στο Cydia και πρόκειται για το "NotTodaySatan" που για μια ακόμη φορά η κοινότητα του jailbreak αντέδρασε πιο γρήγορα και από την Apple.
Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Cydia αλλά και όσοι δεν διαθέτουν το cydia όπως για παράδειγμα στο jailbreak του ios 11 μπορείτε να το κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !