Η Apple εξήγησε γιατί αφαιρέθηκε το Telegram από το App Store

0
Λύθηκε μετά από μερικές ημερες επιτέλους το μυστήριο της εξαφάνισης της εφαρμογής Telegram από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.
Ο Phil Schiller της Apple ανέφερε σήμερα ότι ο δημοφιλής αγγελιοφόρος τοθ Telegram αφαιρέθηκε από το App Store επειδή χρησιμοποιούσε απαγορευμένα βίντεο και φωτογραφίες.
Δεν είναι γνωστό τι έκαναν ακριβώς οι υπάλληλοι της Apple για να αποτρέψουν την περαιτέρω εμφάνιση απαγορευμένων περιεχομένων στο Telegram αλλά πλέον είναι ξανά διαθέσιμο στους χρήστες.

"Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την τοποθέτηση παράνομων φωτογραφιών και βίντεο μέσω εφαρμογών από το App Store. Επίσης είμαστε απολύτως αρνητικοί για οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να βλάψει τα παιδιά. Αυτό που είδαμε στην Telegram είναι παράνομο και ανήθικο.», πρόσθεσε ο Phil Schiller.

Την 1η Φεβρουαρίου 2018, το τηλεγράφημα αφαιρέθηκε από το App Store χωρίς καμία εξήγηση. Και διαγράφηκε τόσο η κύρια εφαρμογή όσο και η ενημερωμένη έκδοση του Telegram X. Ο δημιουργός του Messenger Pavel Durov είπε τότε ότι το πρόγραμμα διαγράφηκε λόγω ενός "μικρού προβλήματος". Μετά από λίγο, το τηλεγράφημα επέστρεψε στο κατάστημα της Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !