Πώς θα αλλάξετε το λογότυπο της εκκίνησης της Apple στο Ios 11 χωρίς jailbreak(περιέχει βίντεο)

0
Η αλλαγή του λογότυπου εκκίνησης ήταν δυνατή στο ios 11 firmware τους τελευταίους μήνες, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το FilzaEscaped.

Επίσης μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τα αρχεία λογότυπων εκκίνησης αποθεμάτων από το σύστημα αρχείων σας με μερικά μόνο κλικ, με διάφορα νέα εργαλεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως το torngat. Οπότε επί του παρόντος, υπάρχουν δύο επιλογές για να αλλάξετε το λογότυπο της εκκίνησης σας.

1) Πρώτον, μπορείτε να μεταβείτε στη μη αυτόματη διαδρομή και να τοποθετήσετε τα απαραίτητα αρχεία εικόνας σε κατάλληλες τοποθεσίες μέσω του διαχειριστή αρχείων FilzaEscaped.

2) Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Torngat, η οποία θα αυτοματοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την πρώτη μέθοδο με την βοήθεια της εφαρμογής FilzaEscaped.

Για να αλλάξετε το λογότυπο της οθόνης εκκίνησης, θα χρειαστεί να βρείτε ένα λογότυπο υψηλής ανάλυσης που θέλετε να αντικαταστήσετε το λογότυπο της Apple. Θα πρέπει να έχει ένα διαφανές υπόβαθρο στη μορφή PNG. Επίσης θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή FilzaEscaped η οποία θα σας βοηθήσει να μπείτε στο root της συσκευή σας. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να πετύχετε τον σκοπό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !