Η Samsung προσκαλεί στην παρουσίαση του Galaxy S9

0
Η Samsung έστειλε σήμερα στους δημοσιογράφους τις σχετικές προσκλήσεις για την επικείμενη παρουσίαση του νέου της κινητού το S9.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, την ίδια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
"Η κάμερα, εφευρέθηκε εκ νέου." είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στην πρόσκληση και φυσικά έχει να κάνει με την νέα σχεδίαση της κάμερας του S9 που πληροφορίες θέλουν να είναι διπλή και με προηγμένη αυτόματη εστίαση SuperPD και δυνατότητα λήψης βίντεο FullHD στα 480 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
Οι συσκευές θα διατηρήσουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα παλιοτερα μοντέλα S8, εκτός από μία διαφορά. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος βρίσκεται τώρα στο πλάι της κάμερας, θα βρίσκεται κάτω από αυτή στα νέα μοντέλα. Είναι ωραίο το γεγονός ότι η Samsung άκουσε τη γνώμη των χρηστών, που η πρώην θέση του αισθητήρα ήταν άβολη και το δάκτυλο συνεχώς πήγαινε στο φακό.

Ο επεξεργαστής για τα Ευρωπαϊκά μοντέλα θα είναι ο Exynos 9810 με 8 πυρήνες και για την αγορά των ΗΠΑ και της Κίνας θα είναι ο Snapdragon 845 όπου και οι δυο είναι πανομοιότυποι.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !