Πως να ελέγξετε αν το iPhone σας έχει επιβραδύνει η όχι

0
Πρόσφατα η Apple αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο εδώ και χρόνια μετά από την αποκάλυψη προγραμματιστών ότι επιβραδύνει σκόπιμα τα iphone της όταν η μπαταρία όπως μας λέει έχει πλέον παλιώσει.
Και φυσικά σε ένα καινούργιο iphone δεν υπάρχει περίπτωση η μπαταρία να είναι παλιά έτσι είναι λογικό αυτό να αφορά μόνο τις παλιές συσκευές όπου πολλοί χρήστες χωρίς να το γνωρίζουν αγανακτισμένοι αγόραζαν μια καινούργια σύσκεψη.
Στην ανάρτηση δεν θα εξετάσουμε αν αυτή η κίνηση ήταν σωστή η όχι και το αφήνω στην  κρίση σας αλλά ένα εύκολο τρόπο για να ελέγξετε το iphone σας αν είναι αργό   σε σύγκριση με κάποιο άλλο.

Η λύση έρχεται από ανεξάρτητους προγραμματιστές και όχι από την Apple όπου κατεβάζοντας μια εφαρμογή (Lirum Device Info)
μπορείτε να δείτε την ταχύτητα του επεξεργαστή CPU την μπαταρία σας και αλλά στοιχεία που ίσως σας ενδιαφέρουν στο iphone σας.
Ανοίγοντας την εφαρμογή πατήστε επάνω αριστερά στις 3 παύλες και στο μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε την καρτέλα CPU.
Πιο κάτω θα βρείτε την δωρεάν έκδοση αλλά μπορείτε να την αγοράσετε αν θέλετε για περισσότερα χαρακτηριστικά.





https://itunes.apple.com/gr/app/lirum-device-info-lite/id591660734



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !