Τα iphone επιβραδύνθηκαν και πάλι μετά την αναβάθμιση στο ios 11.2.2

1
Πρόσφατα η Apple ενημέρωσε το λειτουργικό των iphone στην έκδοση 11.2.2 μετά την αποκάλυψη της σοβαρής ευπάθειας Spectre σε επεξεργαστές ARM, Intel και AMD.
Όμως παρά το κέρδος που έχουν οι χρήστες που θα κάνουν την αναβάθμιση έχουν και παράπλευρες απώλειες και με την επίσημη βούλα της Apple.
Συγκεκριμένα η εταιρία ανακοίνωσε πως η νέα ενημέρωση επιβραδύνει λίγο τις παλιότερες συσκευές και να μην ανησυχούν οι χρήστες δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Η WeCure αποφάσισε να διαπιστώσει το αποτέλεσμα σε δοκιμή που έγινε σε ένα iphone 6 και διαπίστωσε πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όπως τα αναφέρει η Apple.
Πριν από την εγκατάσταση του ιός 11.2.2 στο iphone 6 μετρήθηκε ο επεξεργαστής του με αποτέλεσμα 2665 μονάδες και μετά την ενημέρωση η ίδια μέτρηση ήταν στις 
1616 μονάδες.
Όπως διαπιστώθηκε ένα iphone μετά την ενημέρωση μπορεί να γίνει εξαιρετικά αργό και η απόδοση του gadget μειώθηκε σχεδόν κατά 56% στις δοκιμές HTML5 και SQLite, αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή αφού απειλείται η ασφάλεια της συσκευής και ας ελπίσουμε πως η Apple κάτι θα κάνει για αυτό σε επόμενη ενημέρωση.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !