Ο ήχος του HomePod δεν αξίζει τα χρήματα που θα πωλείται

0
Οι πωλήσεις της έξυπνης στήλης της Apple θα ξεκινήσουν στις 9 Φεβρουαρίου, αλλά η Wired μας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τον ήχο και άλλα χαρακτηριστικά της καινοτομίας.
Πολλοί χρήστες έχουν προ-παραγγείλει το HomePod και οι περισσότεροι από αυτούς ενδιαφέρονται για το πώς ακούγεται το gadget. Ο Jeremy White, ο συντάκτης του περιοδικού Wired, προσπάθησε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση αξιολογώντας τον ήχο, με τα ισχυρά μπάσα και τις κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες.

Όμως μετά τις δοκιμές το συμπέρασμα είναι πως η ποιότητα του ήχου είναι σε χαμηλά επίπεδα και σίγουρα δεν αξίζει τα χρήματα που θα πουλιέται και είναι στα 350 δολάρια χωρίς τους φόρους.
Ενδιαφέρον είναι συνεχίζει ο συντάκτης πως περιλαμβάνει και την Siri αλλά κατά τις δοκιμές κατάφερε να ανταποκριθεί μετά από 3 προσπάθειες με λάθος απαντήσεις.
 Οι επίσημες πωλήσεις της στήλης στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία θα αρχίσουν στις 9 Φεβρουαρίου 2018 ενώ στις υπόλοιπες χώρες θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2018.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !