Έσπασε η τεχνολογία Face Id της Apple

0
Ένας άντρας ισχυρίστηκε ότι μπορεί να ανοίξει το smartphone της συζύγου του χρησιμοποιώντας το δικό του πρόσωπο, παρόλο που η Apple ισχυρίζεται ότι οι πιθανότητες να παρακάμψουν τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου είναι ένα στο εκατομμύριο.

Ο 44χρονος είπε ότι αυτός και η σύζυγός του η Paula, επέλεξαν να αγοράσουν τα κινητά τηλέφωνα επειδή ήλπιζαν ότι η τεχνολογία Face ID θα σταματούσε τα δύο παιδιά τους να μην χρησιμοποιούν το τηλέφωνό του. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά την αγορά του iPhone X, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να ξεκλειδώσει το κινητό της συζύγου του.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone X, οι ερευνητές της βιετναμέζικης εταιρείας ασφαλείας Bkav δημοσίευσαν μια έκθεση και ένα βίντεο ισχυριζόμενοι ότι κατάφεραν να σπάσουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της εταιρείας Apple. Ισχυρίστηκαν ότι διέσχισαν την τεχνολογία Face ID χρησιμοποιώντας μια μάσκα που διαθέτει τόσο 2D όσο και 3D στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του 3D τυπωμένου πλαστικού, μύτης σιλικόνης, μακιγιάζ και διακοσμητικά χαρτιού. Η απόδειξη της ιδέας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί δημοσίως από άλλους ερευνητές της ασφάλειας.

Τον περασμένο μήνα, μια γυναίκα από το Nanjing της Κίνας ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε να βασιστεί στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Apple, ενώ ένας από τους συναδέλφους της μπορούσε να ξεκλειδώσει εύκολα το τηλέφωνό της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !