Electra Jailreak!Πώς να εγκαταστήσετε το Eclipse X tweak(dark mode) στο ios 11-11.1.2 (περιέχει βίντεο)

0
Το Eclipse X είναι πλήρως συμβατό με το υλικολογισμικό του ios 11-11.1.2, ωστόσο δεν λειτουργεί. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι εξαρτήσεις του λείπουν και δεν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν χωρίς Cydia.Αυτό όμως άλλαξε τις τελευταίες μέρες και μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση αυτό το tweak εφόσον λειτουργεί.

Το Eclipse είναι ουσιαστικά μια σκοτεινή λειτουργία για το iPhone και το iPad. Το tweak αυτό ενημερώνεται τακτικά και η ενημέρωση για το ios 11 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ios 11 έχει μια τυπική λειτουργία έξυπνης αντιστροφής παρόμοια με αυτή του Eclipse, αλλά δεν αλλάζει τη διεπαφή. Ως εκ τούτου, το EclipseX θα είναι σε θέση να παρέχει μια πραγματική σκοτεινή λειτουργία σε συσκευές με ios 11. Τα σκοτεινά εικονοστοιχεία του καταναλώνουν λιγότερα και επομένως το Eclipse X εξοικονομεί ενέργεια.

Εφόσον δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρομένο jailbreak,έρχεται το Electra Jailbreak να μας δώσει το tweak στο ios 11.Παρακάτω υπάρχει το σχετικό βίντεο με την εγκατάσταση του Eclipse X με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να έχετε το σωστό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !