Πως να απενεργοποιήσετε το πρόβλημα της CPU με τις πεσμένες μπαταρίες

0
Το σκάνδαλο της Apple που επιβράδυνε τους επεξεργαστές σε ένα iphone όταν αυτό έχει παλιά μπαταρία δεν σταματά να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και φυσικά δεν θα έμειναν έξω και οι προγραμματιστές από αυτό αφού προσπαθούν να βρούνε διάφορες λύσεις.
Όσοι είστε κάτοχοι ενός iphone 8 η ενός iphone X ο οδηγός πιο κάτω για να λύσετε το πρόβλημα δεν σας αφορά αφού οι μπαταρίες είναι ακόμη καινούργιες και η Apple δεν επιβραδύνει αυτές τις συσκευές αλλά όμως επηρεάζει όλες τι υπόλοιπες.
Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η συσκευή καθυστερεί η δεν ανταποκρίνεται σωστά με πεσμένη μπαταρία η όταν η μπαταρία πέσει κάτω από το 80%.
Για να λύσετε το πρόβλημα μια και καλή θα πρέπει να κάνετε μια διαδικασία που απαιτεί η συσκευή σας να έχει jailbreak καθώς θα πρέπει να μπείτε στα αρχεία του συστήματος.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις και να μην το κάνετε για πρώτη φορά το να επεξεργαστείτε τα αρχεία καθώς εγκυμονεί κινδύνους να κολλήσετε την συσκευή σας.

Βήμα 1 Εγκαταστήστε το διαχειριστή αρχείων Filza στο iPhone σας.
Βήμα 2 Ανοίξτε το Filza από την αρχική οθόνη
Βήμα 3 Πλοηγηθείτε σε αυτήν την τοποθεσία - System / Library / Watchdog / ThermalMonitor.bundle / [Αριθμός μοντέλου συσκευής] .bundle. Αν δεν έχετε τον αριθμό του μοντέλου σας, κάντε λήψη της εφαρμογής Lirum Device Info Lite από το App Store.
Βήμα 4 Ανοίξτε το αρχείο info.plist . Μην ξεχάσετε να αντιγράψετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτού του αρχείου σε άλλη τοποθεσία.
Βήμα 5 Αναζητήστε το contextualClampParams και πατήστε το εικονίδιο "i" δίπλα του.
Βήμα 6 Διαγράψτε καταχωρήσεις lowParamsPeakPower και lowParamsSpeaker σε αυτό το αρχείο.   Ορισμένες συσκευές ενδέχεται να έχουν lowparamscpu και lowparamsgpu αντί για εκείνες που αναφέρονται παραπάνω. Αν αυτές οι καταχωρίσεις λείπουν από τη συσκευή σας, η Apple δεν την περιορίζει.
Βήμα 7 Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.
Βήμα 8 (Προαιρετικό) Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις βαθμολογίες αναφοράς στο GeekBench και AnTuTu της συσκευής σας στη συνέχεια. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την αύξηση της απόδοσης της συσκευής σας μετά την απενεργοποίηση του περιορισμού.

Αυτή η διαδικασία θα επαναφέρει την συσκευή σας στα φυσιολογικά επίπεδα ταχύτητας που είχατε όταν αγοράσατε αρχικά το iphone και δεν θα επηρεάζεται πλέον από την μπαταρία σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !