Ο Saurik λέει ότι θα υπάρχουν 3 εργαλεία για το jailbreak για το ios 11 👀👀

0
Ο Saurik ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει ένα ή δύο αλλά 3 εργαλεία jailbreak που έρχονται για το ios 11 πολύ σύντομα.

Όλα αυτά τα εργαλεία απευθύνονται στο ios 11 firmware και βασίζονται στο exploit του πυρήνα του Google Project Zero και στην τεχνική KPPless. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά τα εργαλεία θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια υποκείμενα, αλλά θα έχουν ακόμα διακριτικές διαφορές που θα διαφοροποιούν το ένα από το άλλο.

Το LiberiOS είναι ήδη δημόσιο και είναι το πιο σταθερό jailbreak μέχρι σήμερα για το ios 11-11.1.2. Αναπτύσσεται από τον Jonathan Levin aka Morpheus.

Το to.panga είναι ένα ακόμα εργαλείο για το ios 11-11.1.2. Αναπτύσσεται από τον Abraham Masri aka Cheesecakeufo. Δεν είναι πολύ σταθερό και προορίζεται για χρήση μόνο από τους προγραμματιστές του ios.

Ο προγραμματιστής Coolstar εργάζεται για την εκμετάλλευση του async_wake για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάνει σταθερή πρόοδο σε καθημερινή βάση και έχει πρόσφατα επιτύχει την έγχυση κώδικα σε οποιαδήποτε διαδικασία ios.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε τρία εργαλεία για τις ίδιες εκδόσεις υλικολογισμικού. Αυτό είναι πράγματι μια μεγάλη εξέλιξη δεδομένου ότι θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε από αυτά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !