Η χάκερ Nyan Satan παραδίδει ένα jailbreak στο ios 10.3.3

0
Η χάκερ Nyan Satan επέδειξε πρόσφατα ένα iPhone 5 με jailbreak που τρέχει dual-booted στο ios 10.3.3.

Η Nyan Satan είναι σχετικά άγνωστη στην κοινότητα του jailbreak. Αυτό το jailbreak είναι σαφώς ικανό να τρέχει το Cydia. Ωστόσο, τα πακέτα εξακολουθούν να λείπουν από το Cydia και απαιτούνται ορισμένες επιδιορθώσεις στον πυρήνα. Αυτό το jailbreak επιδείχθηκε σε ένα iPhone 5. Επομένως, θα έχει μόνο υποστήριξη για παλαιότερες συσκευές 32-bit όπως το iPhone 5 και το iPhone 5c. Επιπλέον, νεότερες συσκευές όπως το iPhone 6s και το iPhone 7 απαιτούν επίσης μια εργατική παράκαμψη KPP, την οποία κανένας χάκερ δεν έχει αναπτύξει μέχρι στιγμής.

Αυτά τα εργαλεία jailbreak λειτουργούν ειδικά σε ρυθμίσεις διπλής εκκίνησης . Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να το εκτελέσετε μόνο αν η συσκευή σας εκτελεί παλιό firmware παράλληλα με το ios 10.3.3. Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι συσκευές 32-bit θα έχουν στη διάθεσή τους ένα jailbreak για ολόκληρη τη σειρά firmware μέχρι το ios 10.3.3.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !